TARIFE SI REZERVĂRI

Vaporașul MAR

Ai vreo intrebare? Contactează-ne!

Completați formularul de mai jos, iar un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil:

Nume: *
Email: *
Telefon: *
Mesaj: *

Contact:

Tulcea Faleza

În perioada iunie – septembrie, când vizitați Delta Dunării, este recomandat să fiți pregătiți pentru diferite condiții meteorologice. Pentru a vă bucura de excursia dumneavoastră în deplină confortabilitate, vă sugerăm să aveți la îndemână o soluție eficientă împotriva țânțarilor, ochelari de soare și îmbrăcăminte adecvată pentru ploaie și soare. Indiferent de vreme, vaporasul nostru asigură condiții optime de confort pentru toți pasagerii.

Pentru a vă bucura pe deplin de frumusețea și diversitatea Rezervației Biosferei Delta Dunării, este important să aveți un permis de acces. Acesta este obligatoriu și poate fi achiziționat online, pe platforma oficială www.ddbra.ro/activități/permise-online sau fizic, de la bancomatul din sediul ARBDD din Tulcea.

În plus, în funcție de activitățile planificate, este posibil să aveți nevoie și de un permis de pescuit, care poate fi inclus în achiziția online a permisului de acces. Așadar, vă recomandăm să vă asigurați că aveți toate documentele necesare înainte de a vă începe călătoria în această minunată zonă protejată.

Sfaturi pentru excursii în Delta Dunării:

Alegeți perioada potrivită: Sezonul ideal pentru o vizită în Delta Dunării este între luna iunie și luna septembrie, când condițiile meteorologice sunt prielnice și biodiversitatea este în plină dezvoltare.

Rezervați din timp: Fiind una dintre cele mai populare destinații turistice din România, cazarea și excursiile în Delta Dunării pot deveni aglomerate în sezonul de vârf. De aceea, este recomandat să vă rezervați cazarea și excursiile din timp, pentru a vă asigura locul și pentru a evita neplăcerile legate de disponibilitate.

Echipați-vă corespunzător: Pentru a vă bucura pe deplin de experiența în Delta Dunării, este important să alegeți haine și încălțăminte confortabile, potrivite pentru drumeții și plimbări cu barca. În plus, nu uitați să aveți la îndemână și o umbrelă sau o pelerină de ploaie, în cazul în care vremea se schimbă brusc.

Respectați natura: În timpul excursiilor dumneavoastră în Delta Dunării, este esențial să protejați mediul înconjurător și să respectați regulile de conduită specifice acestei zone protejate. Evitați să deranjați sau să disturbați fauna sălbatică și să păstrați curățenia în jurul dumneavoastră, contribuind astfel la conservarea și protejarea acestui ecosistem fragil.

Prin respectarea acestor sfaturi și recomandări, veți avea parte de o experiență plină de frumusețe și aventură în Delta Dunării, bucurându-vă pe deplin de tot ceea ce această zonă minunată are de oferit.