Excursii de o zi în Delta Dunării

Vaporașul MAR

Excursii de o zi

Plecările se desfășoară de obicei la ora 9 dimineața, permițându-ți să profiți de întreaga zi în mijlocul naturii spectaculoase a Deltei Dunării. Pentru o zi completă de explorare, prețurile excursiilor noastre sunt calculate în funcție de numărul de ore, de numărul de persoane și de opțiunea de a servi masa la bordul navei.

Avem grijă și de bugetul familiei tale, oferind reduceri de 50% pentru copiii sub 12 ani, iar cei sub 5 ani beneficiază de excursie gratuită. Prețul traseelor cu vaporașul începe de la 200 lei de persoană, la care se adaugă costul opțional al meniului, în valoare de 50 lei de persoană.

Meniul servit la noi este o adevărată bucurie pentru papilele tale gustative, oferindu-ți o selecție variată de delicii culinare specifice zonei deltaice. De la ciorba de pește și storceagul de sturion, până la preparate tradiționale ca plachia și chifteluțele de pește, preparatele savurate pe vaporașul Mar te vor purta într-o călătorie culinară unică pe malurile Deltei Dunării.

Pentru a satisface preferințele și interesele fiecărui călător, opțiunile noastre de excursii cuprind diverse trasee bine stabilite, cu durata între 4 și 6 ore, pe care le poți explora în detaliu. Iată cele mai spectaculoase itinerarii pe care le poți face la bordul vaporașului:

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Lac Cotețe – Canal Trofilca – Tulcea

Descoperă frumusețea și misterul Deltei Dunării alături de noi într-o călătorie de neuitat cu vaporașul! Plecând din pitorescul oraș Tulcea, te invităm să te alături unei aventuri fascinante prin inima acestei regiuni unice.

Prima oprire pe itinerariul nostru este în Canalul Mila 36, unde te vei îndrăgosti de peisajele pitoreșți și de liniștea ce învăluie întreaga zonă. Aici, vei avea șansa să observi o varietate impresionantă de păsări acvatice, printre care se numără pelicani, cormorani și stârci, ce-ți vor oferi spectacole unice de zbor și pescuit.

Continuând călătoria noastră, vom naviga cu vaporașul prin Canalul Sireasa, unde vei putea admira vegetația luxuriantă de papură și stuf ce se oglindesc în apele liniștite ale canalului. Acest habitat oferă adăpost și hrană pentru numeroase specii de pești și amfibieni, care își găsesc aici un mediu propice pentru dezvoltare.

Următoarea oprire este în pitorescul Lac Cotețe, unde vei fi răsfățat de priveliști incredibile și de o varietate de specii de păsări migratoare și rezidente. De la lebede elegante la rațe sălbatice și egrete, fauna bogată a Deltei Dunării îți va oferi o experiență de neuitat în mijlocul naturii.

Navigând mai departe prin Canalul Trofilca, vei avea ocazia să descoperi ecosisteme unice și să te bucuri de frumusețea acestui peisaj natural protejat. Vegetația abundentă și biodiversitatea bogată vor captiva fiecare pasager, oferindu-le o perspectivă autentică asupra vieții în Delta Dunării.

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea – Lac Nebunu – Lac Cotețe – Canal Trofilca – Tulcea

Bucurați-vă de o aventură captivantă în inima Deltei Dunării alături de vaporașul Mar într-o călătorie plină de farmec și descoperiri! În fiecare zi, pornim din portul Tulcea pentru a vă purta pe meandrele fascinante ale Deltei, oferindu-vă o experiență de neuitat în mijlocul naturii sălbatice și a peisajelor spectaculoase.

Prima oprire pe acest itinerariu este Canalul Mila 36, un loc fermecător care vă întâmpină cu o varietate bogată de flora și fauna deltei. Aici, puteți admira pelicani grațioși, cormorani în căutare de hrană și chiar să surprindeți o privire fugitivă a țestoaselor care se relaxează pe malurile liniștite ale canalului.

Vaporașul continuă călătoria prin Canalul Sireasa, unde veți fi învăluiți de liniștea și frumusețea naturii neatinse. Vegetația luxuriantă de papură și stuf vă oferă un decor de poveste, iar în timpul călătoriei puteți să observați egrete, stârci și alte specii de păsări care își găsesc adăpost și hrană în aceste ape liniștite.

Următoarea destinație este Canalul Șontea, unde veți putea admira biodiversitatea bogată a Deltei Dunării. Aici, puteți întâlni diferite specii de pești și crustacee, iar dacă sunteți norocoși, poate chiar veți vedea o colonie de pelicani aflați în căutare de hrană.

Călătoria noastră continuă spre Lacul Nebunu, un paradis al păsărilor migratoare și rezidente. De la rațe sălbatice și lebede, la cormorani și stârci, veți avea ocazia să vedeți o varietate impresionantă de specii în habitatul lor natural.

În final, vaporașul va explora Lacul Cotețe, unde vă veți bucura de peisaje spectaculoase și de o atmosferă liniștită și relaxantă.

Întorcându-ne în Tulcea, veți lua cu voi amintiri de neuitat și o experiență profundă a frumuseții și diversității Deltei Dunării

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea Noua – Cot Candura – Lac Nebunu – Lac Cotețe – Canal Trofilca – Tulcea

Pornind din portul Tulcea, la bordul vaporașului, te invităm să te alături unei călătorii pline de farmec prin inima acestei regiuni unice, unde fiecare oprire dezvăluie o nouă poveste a bogăției naturale a Deltei.

Prima noastră destinație este Canalul Mila 36, unde vei fi întâmpinat de liniștea și frumusețea acestui colț de rai. În timpul călătoriei, vei avea ocazia să observi o varietate impresionantă de păsări acvatice, cum ar fi cormoranii și egretetele, care își găsesc adăpost în vegetația luxuriantă de pe maluri.

Continuăm traseul prin Canalul Sireasa, unde vei putea admira peisaje pitorești și sălbatice, înconjurate de vegetația abundentă de papură și stuf. Aici, ochii tăi vor fi răsfățați de spectacolul zburător al stârcilor și al altor păsări migratoare care își găsesc adăpost în aceste ape liniștite.

Următoarea oprire este în Canalul Șontea Nouă, unde te vei bucura de priveliști magnifice și de o varietate bogată de specii de pești și amfibieni. Acest habitat oferă adăpost și hrană pentru numeroase specii de păsări acvatice, precum și pentru alte viețuitoare sălbatice.

De aici, vom naviga către Cotul Candura, un loc pitoresc și liniștit, unde vei avea șansa să te relaxezi și să te bucuri de frumusețea naturii într-o atmosferă plină de liniște și armonie.

Călătoria noastră cu vaporașul continuă spre Lacul Nebunu și Lacul Cotețe, unde vei fi răsfățat de peisaje spectaculoase și de o varietate impresionantă de specii de păsări migratoare și rezidente. De la lebede și rațe sălbatice, la cormorani și stârci, vei avea ocazia să descoperi frumusețea și diversitatea faunei Deltei Dunării.

În final, vom explora Canalul Trofilca, unde vei putea admira peisajele pitorești și vegetația luxuriantă ce înconjoară apele Deltei.

Alătură-te vaporașului Mar pentru o călătorie memorabilă și fii martorul minunilor acestui colț de rai al naturii!

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea -Lac Nebunu – Lac Băclănesti – Lac Fortuna – Loc. Mila 23 – retur Tulcea

Plecând din pitorescul oraș Tulcea, vă invităm să vă alăturați unei experiențe de neuitat în mijlocul naturii sălbatice și a peisajelor spectaculoase ale Deltei Dunării la bordul vaporașului Mar.

Prima oprire pe acest ultim itinerariu pe care vi-l propunem este celebrul Canal Mila 36, unde veți fi întâmpinați de liniștea și frumusețea acestui colț de paradis. Aici, puteți admira o varietate bogată de păsări acvatice, cum ar fi cormoranii și egretetele, care își găsesc adăpost în vegetația luxuriantă a Deltei.

Pe măsură ce vaporașul înaintează prin Canalul Sireasa, veți putea observa peisaje pitorești și sălbatice, înconjurate de papură și stuf. Aici, puteți întâlni diferite specii de păsări acvatice și reptile, care își găsesc adăpost în aceste ape liniștite.

Următoarea destinație este Canalul Șontea, unde veți avea ocazia să vedeți o varietate bogată de specii de pești și amfibieni. Acest habitat oferă adăpost și hrană pentru numeroase specii de păsări acvatice, precum și pentru alte viețuitoare sălbatice.

De aici, vaporașul navigă către Lacul Nebunu, unde veți putea admira peisaje spectaculoase și o varietate impresionantă de specii de păsări migratoare și rezidente. De la lebede și rațe sălbatice, la cormorani și stârci, veți avea ocazia să descoperiți frumusețea și diversitatea faunei Deltei Dunării.

Călătoria noastră continuă spre Lacul Băclănești și Lacul Fortuna, unde veți fi răsfățați de priveliști magnifice și de o atmosferă liniștită și relaxantă.

Ultima oprire este în localitatea Mila 23, unde puteți explora pitorescul sat pescăresc și să vă bucurați de ospitalitatea localnicilor. Aici, puteți descoperi tradițiile și obiceiurile autentice ale Deltei Dunării și să vă încântați simțurile cu gastronomia locală delicioasă.

De aici, vaporașul revine în portul Tulcea, drum în care puteți contempla în liniște la minunățiile și spectacolul naturii la care ați fost martori în această excursie.